Caută
Close this search box.

Un bătrân de 83 ani din Harghita a fost reţinut după ce ar fi ameninţat cu pistolul un bărbat

Un bătrân de 83 ani din Odorheiu Secuiesc a fost reţinut după ce ar fi ameninţat cu pistolul un bărbat. Totul s-ar fi petrecut din cauza unor neînţelegeri legate de o datorie.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că joi după-amiază Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de un localnic, de 31 de ani, despre faptul că a fost ameninţat cu un pistol, în locuinţa sa, de o persoană, în urma unor neînţelegeri.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care l-a imobilizat pe presupusul agresor, un bărbat de 83 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi elveţiană.

Poliţiştii au verificat locul respectiv şi au descoperit şi arma, un pistol calibrul 5,6 mm, care era ascuns sub ţiglele mansardei, informează Agerpres.

Din primele cercetări rezultă că neînţelegerile dintre cei doi ar fi fost generate de plata, neonorată de către cel mai tânăr, a unui imobil în valoare de 40.000 de euro„, a precizat IPJ Harghita.

Cel în cauză a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri