Caută
Close this search box.

Un lider PNL îi cere premierului demiterea lui Vlad Voiculescu: „Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc de la Foişor a umplut paharul”

ben oni ardelean

Vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean îi va cere premierului Florin Cîţu demiterea lui Vlad Voiculescu.

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin – ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi”, a scris Ben Oni Ardelean într-o postare pe Facebook.

„Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați, avizând propunerea DSU. Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru. Din păcate nu am avut parte de revizuiri a strategiei, a gândirii, a comunicării sau a creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depășit de situație, iar astfel vom face un bine atât lui, cât și pacienților din România. Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”, a mai scris Ben Oni Ardelean.

Reamintim că zeci de pacienți de la Spitalul Foișor din București au fost evacuați vineri seară din unitatea medicală, care a fost transformată în spital suport COVID. Pacienții au fost evacuați pe tărgi și cărucioare. Mulți dintre ei au fost trimiși acasă. Totul s-ar fi întâmplat în contextul în care managerul Spitalului Foișor s-ar fi opus transformării acestuia în unitate suport COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri