Caută
Close this search box.

V. Voiculescu îl jigneşte grav pe premier: Cîţu e un mincinos patentat sau au fost presiuni

vlad voiculescu

Vlad Voiculescu spune că ori au existat ”presiuni” la adresa premierului pentru a-l demite pe el de la Ministerul Sănătății, ori ”Florin Cîțu e un mincinos patentat, așa cum am mai avut în poziția de premier”.

”Au fost presiuni pe care nu le înțeleg, nu le cunosc și cred că dumnealui trebuie să le explice… Până la Florin Cîțu e un mincinos patentat, așa cum am mai avut în poziția de premier. Oriunde între astea două variabile, astea două limite, e răspunsul la multe întrebări.

De la ce s-a întâmplat în final, la cum a putut să ia decizia de demitere a mea și a Andreei Moldovan fără o singură discuție, la ce s-a întâmplat cu acel secretar general adjunct din Ministerul Sănătății…la multe altele. Acuma, privind înapoi, sunt multe întrebări fără răspuns. Repet, lucrurile sunt cât se poate de șocante pentru mine” – a spus Vlad Voiculescu în exclusivitate în emisiunea de la PRO TV PLUS.

”Ce s-a întâmplat în mai multe rânduri este că dumnealui a luat decizii care țineau de sănătate fără o minimă consultare. De exemplu, aflu de la televizor despre un nou target pentru un nume de paturi. Sau aflu de la televizor că dumnealui a decis ca mall-urile să rămână deschise în weekend, fără niciun fel de consultare cu specialiștii de la Ministerul Sănătății.

Lucruri de genul acesta pe care le-am înghițit, dacă vrei, din considerentul că, da, este șeful Guvernului și poate sunt probleme mici de comunicare pe care le reglăm pe parcurs”, a declarat Vlad Voiculescu.

Mai mult, Vlad Voiculescu susţine că ”Ministerul Sănătății este în colaps”.

”Ministerul Sănătății este în colaps. Ministerul Sănătății nu este o instituție funcțională. Ministerul Sănătății are nevoie de restructurări masive, așa încât chiar să funcționeze.

Altfel, poți s-o dregi și din vorbit la televizor. Dar instituția Ministerului Sănătății are nevoie de reformă profundă, și asta nu se face într-o lună, două, ăsta e adevărul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri