Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a vorbit sâmbătă seară, la Antena 3, despre pandemia recentă care a cuprins omenirea și cum vedea ieșirea din ea.

În toți acești ani, nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă, să evităm zonele aglomerate, să purtăm masca peste tot. Este greu să conștientizezi ceea ce noi trăim astăzi. Și este deja mai mult de un an. Iată avem șansa să revenim la normalitate”, a spus medicul, referindu-se la vaccinare.

„Prin vaccinare împotriva COVID-19 vorbim de demersul de a ne fi bine împreună și de a avea acest sentiment de siguranță atunci când îți iei copiii și părinții în brațe”, a fost mesajul emoționant pe care l-a transmis, la Antena 3, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

M-am tot gândit ce este particular la această campanie de vaccinare împotriva COVID-19. Prin această vaccinare noi ne readucem împreună unii pe ceilalți. Am tot vorbit de distanțare, de restricții. Prin vaccinare împotrivă COVID-19 vorbim de demersul de a ne fi bine împreună și de a avea acest sentiment de sigurantă atunci când îți iei copiii și părintii în brațe. Această pandemie ne-a distanțat, ne-a îngrădit accesul la libertățile noastre de zi cu zi, la plăcerile pe care le aveam. Este momentul să punem capăt acestor drame. Este momentul să închidem acest capitol și să ne vedem împreună de bunul mers al vieții”, a fost concluzia acestuia.

2.583 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here