Caută
Close this search box.

Valeriu Gheorghiţă a vizitat un call-center organizat la Batalionul 3 Rachete Sol-Aer din Ghimpaţi: 800 de apeluri se primesc zilnic în cele 14 ore de funcţionare a centrului

valeriu Gheorghiţă

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a vizitat, viner, un call-center organizat la Batalionul 3 Rachete Sol-Aer din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, unde se primesc 800 de apeluri zilnic în cele 14 ore de funcţionare a centrului de la prsoane care au nevoie de informaţii despre vaccinare.

”Înainte de revenirea în Bucureşti, preşedintele CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiţă a dorit să îi salute pe cei 36 operatori ai MApN care gestionează liniile de Call Center organizat la Batalionul 3 Rachete Sol-Aer din Ghimpaţi, Giurgiu. Activitatea zilnică se derulează timp de 14 ore, între orele 08.00 şi 22.00, iar media apelurilor gestionate este de peste 800 de solicitări. Ei sunt cei care, în fiecare zi, asigură peste 100 de programări ale celor ce doresc să se vaccineze”, a transmis, vineri seară, CNCAV.

Sursa citată a preciat că prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, a apreciat activitatea militarilor din Call Center-ul giurgiuvean şi le-a mulţumit pentru profesionalismul cu care îşi fac datoria.

”Le dorim mult succes şi îi felicităm pentru implicarea şi deschiderea dovedite în slujba celor care aleg calea sigură pentru învingerea pandemiei: vaccinarea”, au trasmis reprezentanţii CNCAV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri