Caută
Close this search box.

VIDEO Activista pesedistă Codruţa Cerva l-a bătut pe un tânăr, care voia să strângă gunoaiele ei, din faţa Ministerului Sănătăţii

codruţa cerva

Activistele PSD Codruța Cerva și Oana Lovin l-au lovit cu piciorul și cu o umbrelă în față, pe un tânăr care a dorit să strângă gunoaiele aduse de cele două, în fața Ministerului Sănătățîi. Tânărul nu a reacționat, deși ar fi fost în legitimă apărare.

Cerva și Lovin au adus ciolane și saci cu gunoaie, pe treptele Ministerului Sănătățîi, solicitând demisiile lui Vlad Voiculesci și Andreea Moldovan. Un tânăr a a apărut la un moment dat, să strângă aceste gunoaie, însă a fost atacat extrem de violent de cele două.

Codruța Cerva l-a lovit cu piciorul și a dorit să-i înfigă vârful umbrelei în față. Tânărul nu a ripostat deloc, însă a fost preluat apoi de o ambulanță.

„Marș de acolo. Marș de aici, sclavule, de ce nu ai venit să te agiți pentru morțîi ăștia, mă jegule?”, a urlat Oana Lovin.

Codruța Cerva: Cine te-a trimis, mă trepanatule?

Oana Lovin: Un jegos care linge clanțele lui Voiculescu…

Ulterior, după intervenția jandarmilor, cele două și-au făcut complimente reciproc, în legătură cu loviturile date tânărului.

„Depune plângere fătălăul, hahaha. Ce picior i-am tras în cur, de nu s-a văzut. Da, au filmat ăștia. Dar tu i-ai vărsat cafeaua în cap? Hahaha”, i-a spus Cerva, lui Lovin.

„Nu, eu l-am călcat pe mână. Și-a băgat mâna sub piciorul meu. Eu mergeam pe scară, cine avea o poziție nenaturală? Cum adică, l-am călcat pe mână?

Eu îi fac plângere, că efectiv și-a permis să bage mâna sub piciorul meu, dacă mă împiedicam și cădeam pe scări, era ud. Și cafeaua nu știu dacă i-am vărsat-o în cap, din greșeală”, a reacționat Lovin.

„Dacă fătălăul se mai învârte pe aici și nu pleacă, îl bat!”, a comentat Cerva. Conform Realitatea TV, tânărul a fost preluat apoi de o ambulanță, fiind transportat la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri