Caută
Close this search box.

VIDEO Cântăreaţa Celia: Experienţa Covid-19 a fost un coşmar

celia

O cântăreaţă româncă, Celia, a trăit o experiență traumatizantă, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Ea a avut nevoie de spitalizare și a crezut că își va pierde mama, care s-a aflat într-o stare mult mai gravă.

Ce scrie Celia:

Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi.
Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit sa ne mai avem unii pe altii, sa ramană si mama langă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, carora nu stiu cum le voi putea multumi, insa ii voi purta in rugaciuni.
Am fost internati mai bine de 2 saptamani in Spitalul din Deva, sectia Infectiase si stiu ca nimic nu a fost intamplator. Oamenii de acolo pur si simplu ne-au dat putere si ne-au sters lacrimile…. de la infirmiere, asistente pana la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care tine închegată aceasta echipa minunata, sectia infecțioase fiind condusa cu mult profesionalism de către dansa.
In momentele de disperare in care simti ca pierzi pe cei dragi, e atât de important sa fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare ca am ajuns la Deva, însă pot spune ca sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promtitudinii Dr cardiologi de garda prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. Desemenea enorme multumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit buna prietena Garofita Vizitiu și întregii echipe, regret ca n-am reușit sa va rețin tuturor numele, nici măcar fețele, va vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Va mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde putina putere am sa o fac poate intr-un interviu !
Dumnezeu sa va protejeze pe toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri