Caută
Close this search box.

VIDEO Cîţu: 1 iunie nu înseamnă că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas

cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat joi că data de 1 iunie nu înseamnă că „revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important” în ceea ce priveşte lupta cu pandemia.

Şeful Executivului a condus prima reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19, conform News.ro.

„Astăzi am avut o şedinţă, şedinţa Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie. E, de fapt, primul pas. (…) Astăzi putem să vedem cum revenim la normalitate, de aceea avem acest comitet interministerial, care să pregătească prima bornă, prima parte.

1 iunie nu înseamnă că revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important. Am spus că atunci putem să facem acest lucru, dacă avem aproape 35% din populaţia care trebuie să fie vaccinată, o vaccinăm, deci depinde de noi.

A fost o şedinţă în care s-a aprobat regulamentul, o şedinţă în care le-am spus colegilor mei cum cred că ar trebui să lucreze, fiecare minister va veni cu propuneri pe care le discută întâi cu sectoarele pe care le are în subordine”, a explicat Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri