Caută
Close this search box.

VIDEO Copilul teribil Ianis Malama a marcat un hagi-gol, de la 40 de metri!

ianis malama

Gică Hagi nu duce lipsa de fotbaliști talentați. Patronul FC Viitorul pariază pe un tânăr din Academia sa că va ajunge mare de tot. Ianis Malama are doar 16 ani și încântă lumea cu golurile sale și cu driblingurile senzaționale.

Ultima reprezentație pentru tânărul fotbalist a fost în campionatul rezervat juniorilor Under 17. Malama a înscris aproape de la centrul terenului, din acţiune, puţin mai de departe cu vreo 10 metri decât locul de unde a executat Gică Haagi lovitura liberă, din care a înscris fantasticul său gol, de la Mondialul din 1994, din meciul cu Columbia.

Totul – în meciul câștigat de FC Viitorul, 4-1, cu FC Voluntari. Comparat cu Messi, tânărul jucător a atras atenția multor echipe puternice din Europa.

„Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci.

O să aibă adversarii viață grea cu el. L-am luat de la Juventus (n.n.: Colentina), e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar”, spunea Hagi despre în el, în urmă cu ceva vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri