Caută
Close this search box.

VIDEO Florin Cîţu vrea să vaccineze 10 milioane de români, până la finalul lunii iunie

florin cîţu

Premierul Florin Cîţu reiterează ideea unei relaxări de la 1 iunie doar dacă populația se va vaccina masiv și precizează că există capacitatea ca 5 milioane de români să poată fi vaccinați, până la sfârșitul lunii mai, și 10 milioane, până la sfârșitul lunii iunie.

„Trebuie să creștem ritmul vaccinării. Avem dozele necesare, putem să vaccinăm chiar mai mult de cinci milioane de oameni, până la sfârșitul lunii mai, și 10 milioane, până la sfârșitul lunii iunie. Singura soluție de a avea o viață normală este să ne vaccinăm. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare subminează efortul nostru de a reveni la normalitate”, a declarat premierul Cîţu, conform Agerpres.

Totodată, premierul a precizat că și familiile angajaților din companiile private se vor putea vaccina, la sediul acestora.

Premierul Florin Cîţu a declarat că vor exista centre de vaccinare în companiile private, care vor avea astfel posibilitatea să-și vaccineze angajații chiar în sediu, iar pe viitor acest lucru va fi posibil și pentru familiile angajaților.

„Companiile private vor avea posibilitatea să-și facă centre de vaccinare la sediu, să-și vaccineze angajații la sediu. Putem extinde și la familiile lor. Vom face vaccinul cât mai accesibil pentru fiecare cetățean.

Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze. Vreau să revenim la normalitate, știu ce potențial are această economie, când revenim la normalitate”, a declarat premierul, în cadrul videconferinţei „Bursa în anul crizei sanitare și al incertitudinilor economice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri