Caută
Close this search box.

VIDEO Marinarii de pe submarinul scufundat au cântat „Adio!”, înainte să moară

submarinul scufundat

Ultimele imagini filmate pe submarinul indonezian care s-a scufundat arată echipajului cântând hit-ul marinarilor „Adio”, înainte ca toți cei 53 de oameni la bord să moară.

Cântecul este preferatul marinarilor care pleacă în misiune, dar de data aceasta s-a dovedt a fi mai mult decât o melodie nostalgică.

Ultimul film pe care l-au înregistrat a fost cu câteva săptămâni înainte ca submarinul KRI Nanggala-402 să se scufunde pe fundul strâmtorii Bali, rupându-se în trei bucăți.

Șefii militari indonezieni au dat publicității videoclipul membrilor echipajului care cântau, după ce submarinul a fost găsit pe fundul mării, la o adâncime de peste 792 de metri, în Bali, iar cei 53 de marinari au fost confirmați morți.

Șeful Statului Major al Marinei indoneziene, Yudo Margono, a declarat că mai multe piese ale navei au fost descoperite duminică, inclusiv o ancoră și costume de protecție purtate de membrii echipajului.

Descoperirea vine după ce submarinul a dispărut în timpul exercițiilor de antrenament live cu torpile. Nave de război, avioane și sute de militari au căutat cu disperare submarinul dispărut, în speranța că pot salva echipajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri