Caută
Close this search box.

VIDEO. Nelu Tătaru, în forță, despre vaccinarea obligatorie: ”Dacă părinții refuză vaccinarea copiilor, aceștia le vor fi luați și vaccinați, iar părinții își pierd tutela asupra copiilor”

nelu tătaru

PNL-istul Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, revine în forță cu o declarație (la TVR) care ar trebui să fie luată foarte în serios de toți părinții din România.

Într-o emisiune realizată de Marian Voicu la TVR, în urmă cu câteva zile, Nelu Tătaru, care are în acest moment la Comisia de Sănătate a Parlamentului, legea vaccinării – afirmă că vaccinarea va fi obligatorie inclusiv pentru copii. Iar dacă părinții refuză, vor fi decăzuți din drepturi și le vor fi luați copiii cu forța pentru a fi vaccinați (VEZI VIDEO mai jos).

Iată cum un parlamentar cu o poziție foarte importantă cere AMENDAREA ȘI DECĂDEREA DIN DREPTURI A PĂRINȚILOR CARE REFUZĂ SĂ-ȘI VACCINEZE COPIII CU FORȚA.

Nelu Tătaru a vorbit la TVR chiar despre luarea copiilor de către un tutore, desemnat în mod legal, altul decât părintele natural care ar urma să fie decăzut din drepturi, adică, practic, I SE IA COPILUL (COPIII) DE ACASĂ. Urmăriți mai jos, momentele din declarațiile de la TVR în care Nelu Tătaru vorbește cu subiect și predicat despre luarea copiilor de lângă părinți, în cazul părinții refuză vaccinarea copiilor lor.

ATENȚIE: Emisiunea de la TVR se numește ”Breaking Fake News”, acesta este titlul, dar nu înseamnă că e vorba de vreun ”fake news”, acesta e doar titlul (o formulă gazetărească), însă interviul din 4 aprilie a avut loc și a fost unul foarte serios, așa cum puteți vedea mai jos. Realizatorul Marian Voicu a subliniat mereu că această emisiune își propune să meargă mereu direct la sursele informațiilor, tocmai pentru a disocia adevărul de fake news-uri, așa cum se întâmplă în această emisiune, prin intervievarea direct la sursă, adică a deputatului Nelu Tătaru, de la Comisia de Sănătate din Parlament, unde se află legea vaccinării obligatorii, care așteaptă să fie dezbătută și trimisă în plen spre aprobare, așa cum a preconizat și șeful Camerei deputaților, Ludovic Orban, șeful de partid al lui Nelu Tătaru, care a cerut în comisie tot ce a spus și la TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri