Caută
Close this search box.

VIDEO neverosimil. Concert cu peste 50 000 de spectatori, fără nicio restricție, fără mască și distanțare, la Auckland, Noua Zeelandă (24 aprilie 2021)

S-a întâmplat chiar zilele acestea, mai exact sâmbătă, 24 aprilie.

Peste 50.000 de oameni au umplut până la refuz stadionul ”Eden Park” din celebra zonă de divertisment și recreer, cu același nume,  din orașul Auckland, Noua Zeelandă, pentru a vedea ”la lucru” trupa ”Six60”, una din cele mai renumite și valoroase din această țară.

Concertul LIVE a fost TOTALMENTE liber de distanțare socială, fără cerințe de măști ȘI FĂRĂ nicio restricție anti-Covid. Puteți vedea toate acestea mult mai bine decât le descriem noi aici în materialul VIDEO de mai jos și în fotografia materialului. Publicul a stat efectiv, cum se spune, ca ”sardinele”, fără ca asta să se vrea un gest de ”rebeliune” față de celebra pandemie. În niciun caz.

Trupa ”Six60” cântă de regulă în fața unor mulțimi uriașe de spectatori din întreaga țară, iar concertul-spectacol, de-a dreptul fantastic, de sâmbătă 24 aprilie, pe cel mai mare stadion din Auckland, reprezintă cel mai mare concert din lume de când a început pandemia.

Auckland are o populație de circa 1,7 milioane de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri