Caută
Close this search box.

VIDEO Polițistul care păzea secția 9 din București a fost rănit joi noapte de un tânăr. Agresorul a transmis live incidentul

Un poliţist a fost înjunghiat joi noapte în curtea Secţiei 9 din Capitală, fiind rănit la picior. Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost imobilizat de poliţist cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj. Atacatorul a transmis live pe Facebook, imaginile fiind însoțite de mesajul ”Poliția moare, stai să vedeți”.

Clipul a fost făcut public de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor (SNPPC), care acuză că ”slăbirea autorității instituțiilor de aplicare a legii, în speța de față, a Poliției, prin varii moduri, conduce la comportamente violente din partea <bombardierilor>”.

ATENȚIE! Imagini cu posibil impact emoțional!

 

În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii.

În pofida faptului că a reuşit să îl rănească pe poliţist la un picior, acesta, cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat”, precizează un comunic al Poliției Capitalei.

Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Agresorul se află in custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri