Caută
Close this search box.

VIDEO Premierul Florin Cîțu anunță o revenire progresivă la normalitate, de la 1 iunie

cîţu

Se constituie un comitet interministerial sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate, a anunțat luni, premierul României, Florin Cîțu.

Voi anunța constituirea unui comitet interministerial sub coordonarea premierului care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate (…) Este prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate”, a declarat, luni, premierul României.

Florin Cîțu a mai spus că Guvernul vrea ca, la sfârșitul lunii iulie, să avem 10 milioane de persoane vaccinate.

Fac un apel la toți politicienii, la primarii aleși, consilierii locali, cu toți să meargă și să facă campanie, să prezinte campania de vaccinare. Este nevoie de implicarea Bisericii în această campanie de vaccinare, mai ales în mediul rural (…) La sfârșitul lunii iulie ar trebui să avem 10 milioane de persoane vaccinate”, a declarat Cîțu.

În ceea ce priveşte situaţia epidemiologică, lucrurile s-au stabilizat. Am luat nişte măsuri acum o săptămână (…) şi aţi văzut că se poate să sărbătoreşti Paştele şi în această perioadă. (…) Aceste măsuri le-am luat după ce am discutat cu mai mulţi factori de decizie şi se vede că avem deja rezultate. Mă uit la evoluţia zilnică a cazurilor, avem un platou care se menţine de aproape o săptămână. (…) Măsurile pe care le-am luat dau rezultate, funcţionează”, a spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri