Caută
Close this search box.

VIDEO Preşedintele Iohannis, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Modificarea făcută în Guvern a fost corectă

klaus iohannis

Update Modificarea care a fost făcută în Guvern a fost „corectă”, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis, referindu-se la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Iohannis a mai spus că, probabil, vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătăţii în această seară.

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita miercuri, la ora 12, Centrul mobil de vaccinare de la Afumaţi, judeţul Ilfov, anunţă Administraţia Prezidenţială.

De miercuri, își încep activitatea primele centre şi echipele mobile.

Într-o primă etapă, caravanele vor ajunge în 7 judeţe, administrând ser Moderna.

Avem 14 judeţe identificate în care vom demara pentru moment această etapă de vaccinare. Sigur că vor intra, rând pe rând, şi alte judeţe. De asemenea, avem şapte judeţe în care vor fi dislocate aceste centre mobile de vaccinare. În celelalte judeţe, acolo unde există spaţii adecvate vom aloca doar echipe mobile împreună cu tot ce au nevoie pentru a efectua vaccinarea în spaţiile deja amenajate. Pot să vă spun şi care sunt aceste judeţe unde dislocăm centre mobile: Arad, Bacău, Constanţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi Sibiu”, a declarat, marţi, coordonatorul campaniei naționale de imunizare, medicul militar Valeriu Gheorghiţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri