Caută
Close this search box.

VIDEO Rodica Iancu, terapeut, la MagnaNewsLIVE: Dualitate vs unitate sau creația prin accesarea fluxului

Rodica Iancu, terapeut, cu o practică de peste 16 ani în domeniul spiritual, invitată la MagnaNews Live, a vorbit despre dualitate vs unitate sau creația prin accesarea fluxului.

E important de realizat faptul că rolurile pe care noi le adoptăm în viața de zi cu zi reprezintă manifestările fizice ale programărilor mentale la care am fost supuși pe tot parcursul vieții”, a precizat Rodica Iancu în cadrul emisiunii ”MagnaNews LIVE”, într-un dialog cu jurnalista Rodica Sărmaș Furnea.

Rolurile pe care adoptăm în viața cotidiană operează din Dualitate, ca stadiu al conștiinței,… si întotdeauna urmăresc un interes. Dinamica intereselor din spate înclină balanța puterii în favoarea celui care ascunde mai mult si ia decizii pentru amândoi. Cu alte cuvinte, dacă un salvator se va implica la maxim, victima devine si mai neajutorată, ajunge să inventeze abuzuri doar așa de dragul atenției și… își recadrează toate percepțiile conform interesului ei”, a mai spus Rodica Iancu.

Rodica Iancu menționează că există situații conflictuale și blocaje la orice persoană si este important să si le clarifice in liniste, ”să se lepede de orice tendință de vaicareală și să caute soluțiile în proximitatea ei, iar cei care se vor eroi să-si caute validarea în altă parte, așa nu se vor mai abandona pe ei.
În acest fel….oamenii ies din Dualitate si reusesc să manifeste adultul din ei, atrăgând persoane dintr-o altă realitate care le oglindesc ce este mai bun în ei.
In concluzie, a salva pe cineva nu inseamna a ajuta, înseamnă a te lăsa parazitat, controlat si manipulat de orice ființă josnică care poate să joace un rol”.

Coordonate:

https://rodicaiancu.ro

https://www.facebook.com/rodicaianculifecoach

https://www.instagram.com/iancu.rodica/#

MagnaNews LIVE, emisiune moderată și realizată de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, aduce în spațiul public oameni capabili să livreze publicului modele și judecăți de valoare. Emisiunea este o platformă de exprimare, menită să capteze atenția cu soluții concrete pentru societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri