Caută
Close this search box.

VIDEO Suporterii Spartei Praga: Florin Niţă va fi o legendă a clubului

florin niţă

Florin Niță (33 de ani) a impresionat în meciurile echipe naționale din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar oficialii de la Sparta Praga i-au pus imediat pe masă prelungirea contractului. Gruparea din Cehia a publicat un video, în care suporterii își exprimă admirația fața de goalkeeper-ul român.

Revenit printre titularii formației din Cehia în acest sezon, după ce ajunsese la un moment dat chiar a treia variantă pentru postul de portar, Florin Niță a semnat un nou contract cu Sparta, valabil până în 2023.

Imediat după anunțul prelungirii, cehii au postat un clip video în care suporterii praghezi poartă tricouri și fulare cu chipul noului „număr 1”, din poarta naționalei României.

„Ne bucurăm că te avem, Florin!”, a fost mesajul general al fanilor lui Sparta Praga. Suporterii și-au dezvăluit admirația față de Florin Niță și prin intermediul comentariilor. „Era necesar să păstrăm un astfel de jucător”, „În sfârșit! Vă mulțumesc foarte mult” sau „Da, va fi o legendă a Spartei Praga, nu ca nenumitul coleg al său (n.r.- Nicolae Stanciu) de la echipa națională” au fost doar câteva dintre mesajele cehilor.

”E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani”, a transmis Florin Niță, pentru site-ul oficial al clubului Sparta Praga, imediat după prelungirea acordului.

Florin Niță evoluează la Sparta Praga din ianuarie 2018, când formația din Cehia le-a plătit celor de la FCSB 1.350.000 de euro pentru transfer. În actuala stagiune, portarul român a bifat 20 apariții în tricoul Spartei, ocupanta locului doi din Cehia, în spatele rivalei Slavia, reușind să nu ia gol în nouă dintre jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri