Caută
Close this search box.

Viitorul Constanţa ar putea fi sponsorizat de arabii care o deţin pe Manchester City

Mubadala Logo

Una dintre cele mai bune echipe din Liga 1, Viitorul Constanţa, ar putea ajunge să fie sponsorizată de arabi, după ce presa austriacă a anunţat că OMV a discutat cu reprezentanţii Fondului Suveran de Investiţii Mubadala, din Abu Dhabi, despre o posibilă vânzare a Petrom.

În urmă cu aproape un an, Petrom, una dintre cele mai de succes companii din România, a devenit sponsor la Viitorul Constanţa, aminteşte Telekom Sport.

O posibilă tranzacţie despre care se discută în acest zile ar putea aduce o situaţie interesantă. Viitorul ar putea fi sponsorizată indirect de arabii de la Mubadala Investment Company, fond de investiţii în sănătate care aparţine guvernului din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Concret, presa din Austria susţine că Rainer Seele, directorul general al OMV, a discutat cu cei de la Mubadala Investment Company PJSC, despre o posibilă vânzare a Petrom. Dacă tranzacţia s-ar realiza, Viitorul ar urma să fie sponsorizată de arabi prin Petrom.

Mubadala Investment Helth Fund este un concern uriaş, cu un profit de 45 de miliarde de dolari, 55.000 de angajaţi şi active de peste 100 de miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri