Caută
Close this search box.

Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet

clotilde armand

Cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne fără internet, cablu și telefonie fixă, potrivit Digi24. Motivul: primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei.

Dorința primarului Clotilde Armand de a înlătura de azi pe mâine cablurile de internet și telefonie fixă de pe stâlpi ar putea perturba activitatea tuturor firmelor din zonă, dar și viața celor peste 238 de mii de locuitori ai sectorului.

Firmele din domeniu cer o discuție cu autoritățile locale pentru rezolvarea situației. Altfel, 238 de mii de bucureșteni care locuiesc în Sectorul 1 pot rămâne oricând fără internet și cablu, în condițiile în care telemunca și școala online au devenit un mod de viață.

Primăria Sectorului 1 este cea mai bogată din Capitală, cu venituri estimate pentru acest an de peste un miliard de lei. În zona păstorită de Clotilde Armand se află și o mare parte din cartierul de business al Capitalei.

În zone precum Gara de Nord, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Băneasa au sedii centrale mari companii de stat, dar și firme private și mari corporații cu mii sau zeci de mii de angajați. Printre ele, se numără companiile feroviare de infrastrastructură și călători, Metrorex, Societatea de Transport București, dar și OMV Petrom, Telekom, Hidroelectrica sau Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri