Caută
Close this search box.

9 motive pentru a iubi lenjeria de pat din in

De la influenceri de pe Instagram la reviste glossy, lenjeria de pat din in este considerată luxoasă pe scară largă.

V-ați întrebat vreodată de ce multe vedete, hoteluri de 5 stele și nenumărați oameni de zi cu zi care doresc textile de casă de calitate superioară aleg cearșafuri, fețe de pernă și huse de plapumă din in? Nu poate fi pur și simplu pentru că această țesătură antică a fost folosită și iubită în case de generații.

De fapt, atracția inului este atât practică, cât și estetică, făcându-l o țesătură esențială pentru dormitorul în care patul este adesea cel mai proeminent element de mobilier și unde trebuie să dormim cât mai bine posibil.

În acest articol vom examina exact ceea ce face ca inul să fie o alegere atât de populară pentru lenjeria de pat.

Care sunt avantajele lenjeriei de pat pure?

  • Datorită filtrării unice a țesăturii de in, a capacităților rezistente la bacterii, de ventilare, de absorbție a umezelii și de evaporare, aceste lenjerii de pat din in sunt ingredientul perfect pentru un somn bun. Inul este antialergic, făcându-l potrivit pentru persoanele cu boli de piele sau sensibilități, precum și pentru copii și bebeluși.
  • Deoarece țesătura de in are pauze microscopice în toată structura sa, are un efect de masaj subtil asupra pielii.
  • Renumită pentru respirabilitate, țesătura de in este foarte permeabilă la aer și la căldură. Ca prin farmec, asta înseamnă că vă menține cald în timpul iernii și răcoros pe timp de căldură, ceea ce vă ajută să dormiți confortabil și profund.
  • Lenjeria de pat din in poate absorbi până la 20% din greutatea sa în umiditate înainte de a se simți udă. Această capacitate de a îndepărta umezeala de corp vă menține pielea proaspătă și rece.
  • Cearșafurile de in au o textură distinctă, luxoasă și o moliciune încântătoare, făcându-le să se simtă perfecte pentru a vă relaxa după o zi lungă. Și, în plus, devin și mai moi și mai flexibile la fiecare spălare, devenind mai bune odată cu vârsta.
  • Ajutând pielea să-și păstreze echilibrul natural al pH-ului, inul vă poate ajuta să vă înmoaie și să vă îngrijească pielea în timp ce dormiți. De asemenea, este anti-static, ceea ce crește confortul pielii dvs.
  • Inul respinge de fapt murdăria, făcând această țesătură perfectă pentru zone cu uzură ridicată, cum ar fi patul.
  • Lenjeria de pat din in este de două ori mai durabilă decât cea din bumbac și poate rezista zeci de ani. Acest lucru face ca costul pe utilizare să fie uimitor de scăzut și asigură că cumpărarea lenjeriei de pat este o investiție excelentă.
  • Deoarece se utilizează toate părțile diferite ale inului, lenjeria din in este o țesătură foarte ecologică. Cele mai bune fibre sunt folosite pentru producerea lenjeriei, iar semințele sunt presate pentru a face ulei de in pentru acoperirea podelei, cum ar fi linoleum și vopsea. Acest lucru nu numai că reduce deșeurile ci, de asemenea, inul nu necesită irigare, este biodegradabil și este o resursă regenerabilă.

Deținerea lenjeriilor de pat confecționate din in pur este un lux de care ne putem bucura cu toții. Lenjeria de pat din in este cea mai elegantă dintre camere și este adesea prezentată în casele designerilor, care o adoră pentru farmecul său natural și aspectul simplu și simplu. Este modalitatea perfectă de a arăta lumii că aveți un gust deosebit, fără a fi nevoie să scoateți asta în evidență.

Aduceți confortul maiestos, liniștea sufletească, somnul de o calitate excelentă și sănătatea și bunăstarea generală a lenjeriei din in 100% în casa dvs. Nu veți dori să dormiți pe altceva.

Spălarea și uscarea lenjeriilor din in

  • Inul este o țesătură care de fapt devine mai moale și mai luminoasă cu cât este mai mult spălată.
  • Spălați lenjeria în apă rece sau caldă cu un ciclu ușor.
  • Cel mai bine să le uscați natural într-un loc umbros.
  • Nu este necesară călcarea și vă recomandăm să nu folosiți un uscător. Cu toate acestea, dacă este necesar, utilizați un uscător cu o setare scăzută (nu prea cald). Nu curățați chimic, deoarece slăbește fibra.
  • Nu lăsați inul umed pe lemn, deoarece acest lucru ar putea duce la pete.
  • Important să nu utilizați detergenți sau înălbitori duri, deoarece acest lucru poate lăsa urme.
  • Asigurați-vă că spălați separat lenjerii pat
  • Schimbați și spălați-vă în mod regulat cearceafurile. Ne place să facem asta în fiecare duminică pentru a ne asigura că săptămâna începe cu lenjerie proaspătă.
  • Evitați contactul direct cu produsele cosmetice sau de îngrijire a pielii, deoarece acestea ar putea păta sau lăsa urme.
  • Deoarece este atât de natural, este bine să evitați orice lucru foarte ascuțit lângă el, cum ar fi cârligele metalice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri