Caută
Close this search box.

A votat bugetul lui Chirica şi a fost dat afară din USR PLUS

USR PLUS a anunțat miercuri că l-a exclus din partid pe consilierul care a votat alături de PNL bugetul municipiului Iași.

Bugetul municipiului Iaşi pentru anul 2021 a fost adoptat în cadrul şedinţei de miercuri a Consiliului Local. La cea de-a treia încercare de a vota bugetul pentru anul 2021 au participat doar 20 din cei 27 consilieri ai Consiliului Local.

Printre cei care au votat pentru adoptarea bugetului s-a numărat și Cezar Baciu, consilier USR PLUS, care nu a respectat indicația transmisă de conducerea formațiunii din care face parte, aceea de a nu vota bugetul.

Votul pozitiv a fost dat de cei 11 consilieri PNL, doi consilieri PMP şi un consilier USR PLUS. Pentru a primi aviz pozitiv, bugetul propus pentru anul 2021 avea nevoie de 14 voturi, fapt care nu s-a întâmplat la şedinţele anterioare.

„Birourile județene reunite ale USR și PLUS Iași au propus Biroului Național excluderea lui Cezar Baciu din partid.

Cezar Baciu este consilierul local prin votul căruia a trecut astăzi bugetul propus de Mihai Chirica, un buget construit cu ignorarea totală a propunerilor noastre. Potrivit legii, după excluderea din partid, consilierul local își va pierde mandatul”, anunţă USR PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri