Caută
Close this search box.

Adrian Mutu ar urma să devină antrenorul FC Universitatea Craiova

adrian mutu

Adrian Mutu a confirmat negocierile cu FC U Craiova 1948 și a recunoscut că este atras de proiect.

”Pot să vă spun că sunt în negocieri cu mai multe echipe, este și FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri și vom vedea ce se va întâmplă. Pe listă este și FC U Craiova 1948, care este o echipă super interesantă. Vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanță”, a declarat Adrian Mutu, potrivit AS.ro.

De câte ori a fost întrebat dacă are de gând să-l schimbe pe Eugen Trică, Adrian Mititelu jr. a insistat că este o prostie din partea celui care susţine că acesta va fi îndepărtat dacă promovează echipa.

Nici măcar şampania de duminică nu a apucat să se încălzească, după petrecerea de azi noapte, că pe contul de Facebook al clubului a fost anunţată despărţirea de Trică şi de 8 jucători.

Varianta pozitivă este că în astfel de momente sentimentele nu trebuie să-şi găsească locul, dar există şi faţa cealaltă a monedei: o nedreptate crasă făcută antrenorului care a promovat U Craiova 1948 în Liga 1, scrie DigiSport.

Tocmai pentru a-i linişti pe suporteri, dar şi pentru a reuşi o lovitură de imagine, Mititelu negociază de mai multă vreme cu Adrian Mutu. Tehnicianul care a calificat naţionala de tineret a României la Campionatul European U21 şi nu a pierdut cu Olanda şi cu Germania şi a învins Ungaria, este gata să meargă la Craiova dacă Adrian Mititelu jr. se ţine de promisiunile făcute.

De fapt, răspunsul pozitiv, dar fără nimic scris, a fost dat de Mutu după ce Edi Iordănescu a câştigat titlul cu CFR Cluj

În primul rând, legat de vechiul antrenor, totul trebuia făcut foarte repede după terminarea sezonului. Ceea ce s-a întâmplat mai repede decât se aştepta oricine. Lui Trică i s-a terminat contractul şi a fost anunţat că nu i se prelungeşte.

Apoi, jucătorii despre care Mutu crede că nu pot ajuta echipa mai departe urmau să fie îndepărtaţi până la sosirea fostului selecţioner. Punct bifat, de asemenea.

Acum, Mititelu mai trebuie să-i demonstreze repede fostului internaţional român că are banii pe care i-a promis pentru campania de transferuri, pentru că Mutu vrea cel puţin patru jucători cu nume şi experienţă, plus alţi fotbalişti pe care îi consideră peste cei la care Craiova a renunţat.

Până azi, singurul transfer este Bauza, de la Csikszereda, iar alţi doi jucători urmează să fie anunţaţi de U Craiova 1948.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri