Caută
Close this search box.

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial şi fost preşedinte LAPAR, a murit

adrian rădulescu

Fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu și secretar de stat, în mandatul de ministru al Agriculturii al lui Dacian Cioloș, Adrian Rădulescu a murit, la vârsta de 66 de ani.

Adrian Rădulescu era președintele Asociației Fermierilor din România şi fusese anterior preşedintele LAPAR (Liga Asociatiilor Producătorilor Agricoli din România).

Adrian Rădulescu s-a prezentat miercuri la spital și a fost internat de urgență, potrivit agrointel.ro. Cauza decesului ar fi „insuficienţa multiplă de organe”.

Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultură în anul 1983, la USAMVB, iar de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă, la IAS Mogoșoaia. În perioada anilor 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București.

Din 1991, Adrian Rădulescu a trecut în mediul privat, până în anul 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș, în Cabinetul Tăriceanu. Între anii 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii „Viața Satului”, de pe TVR. El a fost și membru activ al PMP.

„Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin şi Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanţe familiei”, a scris pe Facebook liderul PMP, Cristian Diaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri