Soția și amanta unui bărbat din Iași se judecă de câțiva ani, reclamând presupuse prejudicii de imagine. Amanta i-a cerut soției atât daune morale, cât și ca soția să publice sentința finală, pe Facebook și în presă.

Reclamanta susține că soția a scris pe Facebook lucruri ce i-au stricat imaginea, cum ar fi că a primit bani pentru întâlnirile amoroase pe care le-a avut cu bărbatul. În plângere, femeia mai spune că a fost prezentată drept o persoană imorală, această fiind mama, soție și contabila, potrivit Adevărul.ro.

„Din conținutul acestor postări rezultă că între părți au mai existat convorbiri anterioare, postările constituind urmarea atitudinii reclamantei. Existența relației extraconjugale a reclamantei cu soțul pârâtei a fost recunoscută de aceasta.

Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soțul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relația a avut acest scop. Instanța nu poate reține că din conținutul postărilor rezultă că pârâta ar fi avut intenția de a denigra. Postările se referă la o faptă reală și nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei”, au transmis judecătorii, conform sursei citate.

Amanta a fost obligată să plătească 4.000 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia a fost atacată cu apel, iar procesul continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here