Caută
Close this search box.

Ameţitor. Procurorul DIICOT ce anchetează jurnaliștii e soţul avocatei unui subordonat al lui Daniel Băluţă

diicot

Procurorul DIICOT care instrumentează plângerea primarului Daniel Băluță împotriva jurnaliștilor Libertatea și Newsweek este partenerul avocatei lui Marian Goleac, fost șef al ADP 4, transmite RISE Project, printr-o postare pe Facebook.

Magistratul Ionuț Edi Oprea este cel care îi anchetează pe jurnaliștii celor două publicații după ce primarul sectorului 4 i-a acuzat că ar coordona o campanie de defăimare la adresa lui.

Simona Mihaela Oprea, partenera sa, apare în fotografii la nunta avocatei Laura Vicol, ajunsă recent parlamentar PSD, unde naș de cununie este ex-fugarul Daniel Dragomir, un cunoscut susținător al modificării legilor Justiției pe vremea fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a fost condamnat definitiv în România la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție și s-a predat autorităților italiene la Bari. Citește mai multe aici.

Conform informațiilor publicate de RISE Project, Simona Oprea, partenera procurorului DIICOT care anchetează jurnaliștii în dosarul deschis în urma plângerii primarului PSD Băluță, i-a reprezentat într-un dosar instrumentat la DNA în 2019 pe Marian Goleac (fostul șef ADP 4, mâna dreaptă a edilului de la sectorul 4) și pe Antonio Goleac (șef în poliția locală a sectorului, fiul lui Marian).

Jurnaliștii Libertatea, audiați recent la DIICOT în urma plângerii lui Daniel Băluță, au scris despre afacerile familiei Goleac și intersecțiile lor financiare cu primăria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri