Caută
Close this search box.

Asta înseamnă să fii pesedist! Mihai Tudose, bădăran, se foloseşte de un fake cu Leon Dănăilă şi o face pe Ioana Mihăilă „meduză fără creier”

mihai tudose

Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose, importat printr-o metodă discutabilă de PSD, se foloseşte un fake news despre nevoia lui Leon Dănăilă pentru o proteză de şold, pentru a spune despre ministrul Sănătății, Ioana Mihăîlă, că este „o meduză fără creier”.

Ministrul Sănătăţii, minte Tudose (pe care-l vedem în foto luând lumina gândirii de la mentorul său, Liviu Dragnea) cu cinism, ar fi refuzat ca Leon Dănăilă să fie operat de urgență, pentru o proteză la şold. Unde? Aici e legătura: la Spitalul Foişor, iar aici intrăm în naraţiunea cu „uite ce tragedii se întâmplă pentru că Guvernul a transformat Spitalul Foişor în spital suport Covid”.

Însă realitatea este că Leon Dănăilă nu a „solicitat nici unui corp medical și nici unei instituții o proteză de şold”, aşa cum spune chiar fost parlamentar PNL venerabil.

„Meduza de la Sănătate. Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă il supune pe venerabilul ex-senator PNL!

A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…

Academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la şold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ‘marioneta’ lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? ‘Fiecare pacient va fi tratat în funcție de nivelul de urgență’.

Asta-i răsplata ministrului Sănătății pentru un medic care și-a dedicat viața salvării semenilor săi.

Asta-i empatia față de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâția români în situația doctorului Dănăilă, care așteaptă tratament pentru afecțiuni grave.

Sau vom avea și aici o justificare de genul nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?

Dar când nenoroceşti, zâmbind, o țară întreagă…. un om care a salvat zeci de mii de vieți și care nici măcar trotinetă nu are… nu există!!!

Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”, a scris Tudose, pe Facebook, conform Aktual24.

Leon Dănăilă a venit însă cu precizări, susțînând că nu a solicitat niciodată o astfel de operație și că nici măcar nu are vreo astfel de necesitate.

„Precizare. În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țîn la corectă informare a publicului și nu îmi doresc că numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări:

1. Nu am solicitat nici unui corp medical și nici unei instituții o proteză de şold.
2. Nu sunt înscris pe nici o listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical.
3. Le mulțumesc pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a mă ajuta pentru procurarea unei proteze de şold, însă nu am o astfel de necesitate.

Cu respect și cu mulțumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj și vor contribui la restabilirea adevărului”, a anunțat Leon Dănăilă, tot pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri