Caută
Close this search box.

Bucureştiul va avea parte din nou de Grand Hotel du Boulevard

Grand Hotel du Boulevard

Grand Hotel du Bulevard, una dintre cele mai vechi clădiri din București, urmează să-și reia activitatea în a doua parte a anului 2022 și va fi afiliat cu lanțul hotelier maltez Corinthia.

Hotelul de cinci stele, care are peste 30 de apartamente de lux, va fi finanțat printr-un credit de aproape 13 milioane de euro, pe care Niro Investment (proprietarul) l-a contractat de la CEC Bank, a explicat pentru Profit.ro directorul general al companiei, Zsolt Nagy.

„Niro Investment a semnat cu CEC Bank o facilitate de credit de 12,9 milioane de euro pe 12 ani, pentru finanțarea lucrărilor de construcție (structură, arhitectură, instalații, finisaje etc.), cheltuielilor cu dotarea și punerea în funcțiune a Grand Hotel du Boulevard 5* Corinthia București”, a declarat Nagy, potrivit sursei citate.

Grand Hotel du Boulevard este unul dintre cele mai vechi hoteluri din București. A fost lansat în 1873 sub denumirea „Hotel Herdan”, pentru că mai apoi, în 1877, să-și schimbe numele în „Grand Hotel du Boulevard”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri