Caută
Close this search box.

Ce se poate întâmpla în corpul nostru dacă mâncăm jumătate de ciupercă pe zi

Un nou studiu dezvoltat de oamenii de știință americani arată efectele miraculoase ale consumului de ciuperci în alimentația zilnică.

Studiul demonstrează că introducere ciupercilor în mesele zilnice poate reduce riscul de apariție a cancerului. Experții au făcut o analiză ce încropește 17 studii despre cancer publicate între 1966 și 2020 pentru a determina o legătură între consumul de ciuperci și boala incurabilă.

Echipa de oameni de știință formată de la Institutul de Cancer Penn State a descoperit că consumul a 18 grame de ciuperci poate reduce riscul de a dezvolta cancer cu 45%.

Cercetătorii spun că 18 grame de ciuperci înseamnă un sfert de cană sau o jumătate de ciupercă mare din specia Agaricus bisporus.

Există deja multe alte studii care au fost corelat în trecut consumul de ciuperci și riscul de dezvoltare al acestei boli incurabile, în special cancerul cervical și cel de prostată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri