Caută
Close this search box.

Ciolacu vorbeşte despre un guvern din umbră al PSD, care va fi aprobat în scurt timp

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat că un guvern din umbră al PSD va fi aprobat în săptămânile următoare în forurile formaţiunii.

Întrebat la Antena 3 care au fost greşelile PSD în ultima perioadă, Ciolacu şi-a exprimat regretul legat de faptul că nu a fost aprobată mai repede componenţa acestui guvern din umbră.

„Poate ar fi trebuit să comunicăm mai bine, poate ar fi trebuit să scoatem acest guvern din umbră, pe care în următoarele săptămâni o să îl aprobăm în forurile partidului. (…) Vom face un shadow cabinet, cum se face în toată lumea civilizată şi fiecare ministru va fi flancat de către un eventual ministru al PSD”, a precizat liderul social-democrat.

El a reamintit că, potrivit ultimei decizii adoptate în cadrul partidului, propunerea de prim-ministru al PSD este Alexandru Rafila.

„Este domnul doctor Alexandru Rafila. Nu am luat altă decizie în acest moment. (…) Dacă va trece moţiunea de cenzură, o să încercăm să creăm o majoritate.

Primul ministru – există o singură decizie în acest moment, în interiorul PSD. Domnul Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru. Să ajungem în acel moment. Este pentru prima oară, în 30 de ani, când după numai cinci luni de la alegeri generale se vorbeşte de căderea unui guvern”, a precizat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a declarat că moţiunea de cenzură va fi înaintată imediat după depunerea PNRR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri