Caută
Close this search box.

Cîțu, mesaj pentru tinerii aflați la Vama Veche: „Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă”

florin cîţu

Premierul Florin Cîțu le răspunde unor tineri aflați la Vama Veche care ar vrea ca restricţiile de circulaţie să fie instituite mai târziu de ora 22.

Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă, a scris premierul pe Facebook. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați, doar așa revenim la all-nighters, mai precizează Florin Cîțu.

Potrivit unui material difuzat de ştirile Pro TV, mai mulți tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

„Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîţu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, era mesajul tinerilor pentru premier.

„Mulţumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters”, le-a transmis şeful Executvului sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Turiștii au ales să își petreacă acest weekend la mare, în minivacanța de Paște, care coincide și cu cea de 1 Mai. Din cauza pandemiei, petrecerile sunt interzise. Astfel, cluburile și terasele nu pot rămâne deschise după ora 22:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri