Caută
Close this search box.

CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea a 3 noduri rutiere pe autostrăzile A1, A2, A3

Compania Search Corporation SRL va realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru construcţia a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3, într-un contract în valoare de 1,37 milioane de lei, fără TVA, finanţat din fonduri europene nerambursabile, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat joi contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie privind realizarea a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3 cu Search Corporation SRL. Valoarea contractului este de 1.367.790,97 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind din Fonduri Europene Nerambursabile. Durata contractului este de 10 luni de la data de începere„, precizează un comunicat de presă al CNAIR.

Foto: CNAIR

Obiectul contractului de servicii constă în elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Nod Rutier Autostrada A1 (km 73+100) – DJ 702F (Ioneşti), Nod Rutier Autostrada A2 (km 90+100) – DJ 306 şi DN3A (Dragoş Vodă) şi Nod Rutier Autostrada A3 km (36+700) – DJ 101C la Gruiu (Sector Bucureşti – Ploieşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri