Caută
Close this search box.

”Demolatoarea” de la Madrid! Simona Halep face ravagii în capitala Spaniei

simona halep

6-0, 6-4! În mod normal trebuia să fie 6-0, 6-0, dar Simona, impresionată, probabil și ea de suferința adversarei, a mai domolit puțin avalanșa atacurilor la scorul de 6-0 și 3-0 în setul doi, după care a fost 6-0 și 5-2 cu minge de meci pentru Simo, care i-a permis, totuși, jucătoarei asiatice deja învinse să nu plece fără câteva game-uri de pe frumosul teren Manolo Santana.

Ce să mai comentezi la un astfel de meci și încă în turul doi al unui turneu WTA de talia celui de la Madrid? Repet, diferența a fost mult, mult mai mare decât o arată scorul. În setul doi Simona a părut că se menajează deja pentru turul 3, în care o va întâlni pe belgianca Elise Mertens (favorita nr.13), care a învins-o pe Elena Rybakina, scor 7-6(4), 7-5.

Absolut nicio speranță nu a avut, pe întreg parcursul meciului, chinezoaica Saisai Zheng! Efectiv nu avem ce comenta sau descrie în legătură cu partida, lăsând la o parte partea din final, când Simona s-a menajat, pregătindu-se deja pentru turul următor!

Chiar dacă unii vor zâmbi (degeaba), Simona a fost în prima zi de Paște un adevărat ”Demolator”, ca să parafrazăm celebrul film de acțiune ”Demolition Man”, cu nu mai puțin celebrul Sylvester Stallone.

Mult succes în turul 3, Simona, acesta poate fi turneul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri