DNA a clasat plângerea penală formulată împotriva diplomei sale de studii, obținute în Austria, pentru că „fapta nu există”, a anunţat Vlad Voiculescu.

„Întrerupem liniștea acestui cont pentru un comunicat important pentru țară:

„Coaliția pentru Națiune” (măreață organizație cu măreț nume și măreț conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversitat-Wien. Nu știam, dar nici surprins nu sunt.

DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: „fapta nu există”, a scris fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, informează Ziare.com. Voiculescu a transmis mulțumiri instanței de judecată.

„Procurorul a consemnat în ordonanță de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educației, cât și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.

Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă

1) este emisă de o universitate de top din Europa;

2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);

3) este recunoscută de Ministerul Educației

… un astfel de loc este oare o țară sau un balamuc?

În orice caz, mulţumiri parchetului anticorupţie al ţării pentru verificarea diplomei 🙂”, a completat Voiculescu.

Vlad Voiculescu a absolvit liceul din Pucioasa, Dâmbovița, în anul 2001. A făcut licența și masterul la Vienna University of Economics and Business, din Austria, iar lucrarea sa de disertație s-a numit „Dinamica pieței muncii în tranziția României spre economia de piață”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here