Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în acest an, potrivit organizatorilor, care au anunțat luni decizia de a amâna pentru 2022 ediția a opta.

Organizatorii afirmă că hotărârea a fost luată date fiind ultimele măsuri stabilite de către autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară.

Organizatorii Electric Castle au anunțat, printr-un comunicat de presă, că trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022.

Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021„, spun organizatorii Electric Castle.

Toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile pentru noile date din 2022, detalii și opțiuni urmând a fi comunicate în următoarele zile.

Organizatorii mai sun că speră să fie reluate în cel mai scurt timp discuțiile legate de măsurile aplicabile evenimentelor, pentru ca acestea să fie pe deplin clarificate, astfel încât „planurile de a oferi experiența Electric Castle, în această vară, chiar și într-o formă modificată și adaptată, să poată prinde contur”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here