Caută
Close this search box.

Florin Cîțu anunță că ”scoate Guvernul în stradă”. Persoanele care s-au vaccinat ar trebui să beneficieze de o viață normală

cîţu

Relaxarea restricțiilor ține de rata de vaccinare, a declarat luni premierul Florin Cîțu, precizând că, din punctul său de vedere, „persoanele care s-au vaccinat și nu mai prezintă un risc în societate ar trebui să beneficieze de o viață normală”.

Cîțu s-a declarat optimist în privința atingerii țintei de 5 milioane vaccinate la 1 iunie, chiar dacă ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, spunea în weekend că este putin probabil ca obiectivul să poată fi atins cu actualul ritm de vaccinare.

Când avem un obiectiv ambițios sunt multe voci care spun că nu se poate. De 30 de ani auzim că nu se poate”, a afirmat premierul, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a anunţat o „şedinţă de Guvern în stradă” săptămâna viitoare.

„Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă în ţară – miniştri şi secretari de stat – la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie şi cred că săptămâna viitoare facem o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare”, a afirmat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri