Caută
Close this search box.

Florin Cîţu, despre numirea Vioricăi Dăncilă: Nu comentez politica de resurse umane a BNR

florin cîţu

Florin Cîţu a precizat că nu comentează politica de resurse umane a Băncii Naţionale, întrebat miercuri cum vede numirea fostului premier Viorica Dăncilă la BNR.

„Nu comentez politica de resurse umane a BNR”, a spus Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Întrebat dacă va discuta pe această temă cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu, premierul a răspuns: Discutăm multe subiecte importante, dar nu politica de resurse umane.

Viorica Dăncilă, fost prim-ministru şi fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR. Informaţiile iniţiale indicau că aceasta ar fi fost angajată pe postul de consilier al guvernatorului Băncii Naţionale.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a explicat, referindu-se la faptul că Viorica Dăncilă va lucra la Biroul Economie Verde la Banca Naţională, că un criteriu de selecţie a fost faptul că atât ea, cât şi Ioan Mircea Paşcu sunt foşti europarlamentari şi este nevoie de „oameni care deschid uşi în Europa”.

El a adăugat că au fost criterii de selecţie care au ţinut de activitatea de lobby din trecut a fostului premier.

Un răspuns

  1. Câțu nu-și permite sa comenteze pentru că este PSD-deghizat ,aceeași mizerie condusa de securitate.Doar USR-plus se opune și cere demisia lui Manole și Veoricai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri