Caută
Close this search box.

Gigi Becali nu se vaccinează. „Să devin un animal? ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic!”

gigi becali

Gigi Becali resuscitează teoria cu modificarea genetică, pe care o face ARN-ul mesager, din unele vaccinuri Covid, în corpul uman.

Explicaţia patronului FCSB nu se susţine, pentru că există două vaccinuri aprobate în UE, de la AstraZeneca şi Johnson & Johnson, care nu folosesc ARN-ul mesager, ci principiul clasic, consacrat, de vaccinare. Becali ar putea să-şi facă unul dintre aceste două vaccinuri.

„Vaccinul nu îl fac nici dacă acum vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi, eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune nici un vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea?

Păi o să spuneți, stai, domnule, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali”, a declarat Becali, la România TV.

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică”, a mai spus Becali.

Afaceristul a mai susținut că nu militează împotriva vaccinării, deși nu ratează nici o ocazie de a apărea la televizor pentru a ataca vaccinarea.

„Fiecare face ce vrea, păi nu? Eu nu le spun la oameni să nu facă. M-ai întrebat dacă fac și eu am spus așa: Aici vaccinul și aici pistolul. Trage glonț, nu mă vaccinez, ce am făcut eu rău în asta? Am făcut eu campanie împotriva vaccinării? Am spus ce fac eu”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri