Caută
Close this search box.

Gregory Tade, fost jucător la FCSB, spune că Gigi Becali este „o persoană îngrozitoare. Să tacă!”

gigi becali

Gregory Tade, atacant francez ajuns la 34 de ani, a evoluat un an la FCSB, experiență în urma căreia recunoaște că a rămas cu un gust amar.

Transferat în vara anului 2015 pentru 500.000 de euro după ce ieșise, în tricoul celor de la CFR Cluj, cel mai bun marcator din Liga 1, cu 18 reușite, Gregory Tade nu s-a impus la FCSB. Pentru insucces, atacantul consideră că vinovat este și Gigi Becali.

Francezul l-a criticat dur pe patronul de la FCSB, despre care spune că este vinovat și pentru faptul că echipa nu a câștigat titlul în ultimii șase ani, din cauza implicării sale totale.

”Nu mi-am dorit niciodată ca FCSB să ia campionatul, pentru că Gigi Becali nu e o persoană bună. Dacă ar lăsa în pace echipa și antrenorul, lucrurile ar merge mai bine. Oamenii de genul lui nu sunt benefici pentru fotbal.

Este o persoană îngrozitoare când se apucă să vorbească despre fotbal și să critice. N-a dat în viața lui cu piciorul într-o minge și începe să îi judece pe fotbaliști și să îi critice, să manipuleze antrenorii.

Ar trebui să tacă din gură și să îi lase pe antrenori și pe jucători să își facă treaba pentru care sunt plătiți. Regret că nu am jucat bine la FCSB, dar toată vina îi aparține lui Gigi Becali și firii sale manipulatoare. Mulți fotbaliști au eșuat din cauza lui”, a declarat Gregory Tade, potrivit Fanatik.

Atacantul francez a recunoscut, totuși, și unicul lucrul pe care îl apreciază la Gig Becali: ”Singura calitate pe are o are este că plătește jucătorii la zi. Respect la el acest lucru”.

În stagiunea 2015 – 2016, când FCSB a fost pregătită de Mirel Rădoi și Laurențiu Reghecampf, Gregory Tade a marcat șapte goluri și a oferit cinci pase decisive în cele 37 de meciuri jucate.

După ce a plecat de la FCSB, Gregory Tade a mai jucat la Qatar SC, Maccabi Petah Tikva și Dinamo, club de care s-a despărțit în ianuarie 2019, de când nu a mai fost legitimat nicăieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri