Caută
Close this search box.

Guvernul dezminte o întâlnire Cîțu-Ciolacu

marcel ciolacu

Premierul Florin Cîțu nu are astăzi în program o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, iar o astfel de întrevedere nu se afla nici pe agenda din aceasta săptămână a prim-ministrului, a anunțat luni biroul de presă al Guvernului.

Informarea vine în contextul în care liderul PSD a declarat duminică seara, la Antena 3, că a purtat cu premierul Cîțu o discuție telefonică ce a durat „maxim un minut” și a rămas că vor stabili luni data și locul unei întâlniri pentru a discuta despre PNRR.

Citește și: Marcel Ciolacu, la Antena3, spune că l-a sunat Cîțu

Marcel Ciolacu anunțase încă de vineri că a fost sunat de Florin Cîțu pentru a stabili o întâlnire la care să fie discutate proiectele din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Ciolacu a mai declarat că e sigur că PNRR-ul va fi trecut și prin Parlament, amenințând că în caz contrar PSD-ul va intra în grevă parlamentară.

„Este exclus să nu vină cu el în Parlament. Eu am anunţat foarte clar: Dacă se merge cu PNRR direct la Bruxelles, fără să fie prezentat, să avem o discuţie serioasă pe principii şi pe mecanismele de acces la aceste fonduri, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară”, a spus Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri