Caută
Close this search box.

Iaşi: Maraton al vaccinării la Spitalul Militar în perioada 4 – 11 mai cu Pfizer

pfizer

Un maraton al vaccinării împotriva COVID-19 se va desfăşura, în perioada 4-11 mai la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Iași, a anunţat, sâmbătă, prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, citat de Agerpres.

Timp de opt zile imunizarea populaţiei se va efectua non stop, fără programare în platformă, cu serul de la Pfizer/BioNTech. Vaccinarea va fi efectuată doar în baza cărţii de identitate sau a paşaportului.

„Conducerea Spitalului Militar asigură totodată că echipele de medici militari vor realiza în continuare şi vaccinarea persoanelor care sunt programate în centrul deschis din cadrul instituţiei. Accesul persoanelor către zona de vaccinare se va face prin Str. General Berthelot Henri Mathias nr. 7-9. La intrare vor exista echipe de militari care vor sprijini activitatea maratonului care vor legitima în baza cărţii de identitate sau a paşaportului şi apoi vor îndruma solicitanţii către zona în care se va efectua vaccinarea. Persoanele care se vor vaccina în cadrul acestui maraton vor putea să efectueze rapelul fie la Spitalul Militar Iaşi, fie la un alt centru de vaccinare la alegere”, a declarat prefectul Marian Grigoraş.

El a menţionat că şi la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi se va deschide un centru de vaccinare fără programare, începând cu data de 5 mai. Serul administrat va fi Pfizer/BioNTech, iar persoanele care doresc să se imunizeze trebuie să se prezinte cu cartea de identitate sau paşaportul.

De asemenea, în perioada 14-16 mai va fi organizat încă un maraton pentru vaccinare şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri