Caută
Close this search box.

Încep lucrările de modernizare la calea de rulare pentru tramvaiele de pe Bulevardul Vasile Milea

Până anul viitor, oamenii care foloseau tramvaiele liniilor 1 şi 10 sunt nevoiţi să aleagă alte mijloace de transport în comun din cauză că încep lucrările de modernizare la calea de rulare pentru tramvaiele de pe Bulevardul Vasile Milea.

Suspendarea tramvaielor a creat din prima zi aglomeraţie în staţiile de autobuz.

Modernizarea unui tronson de peste 1 km a liniei de tramvai este un proiect cu finanţare nerambursabilă.

Începând de astăzi, tramvaiele nu vor mai circula pe bulevardul Gen. Vasile Milea până la intersecția cu b-dul Timișoara, șinele de tramvai vor fi modernizate, iar traseele liniilor au fost modificate, ceea ce a creat aglomerație în stațiile de autobuz

Adrian Criţ, director general STB: „Circulația va fi deviată, s-a introdus o linie-navetă de autobuze, care va sprijini tronosnul respectiv. Va fi un număr mai mare de tramvaie pe liniile 25, iar liniile 1 și 10 vor întoarce în alte terminale”

Reorganizarea transportului public

Linia 1 – între „Romprim” și „Banu Manta”, în ambele sensuri

Linia 10 – între „Romprim” și „Șura Mare”

Linia 19 – între „Complex Comercial Titan” și „Piața Eroii Revoluției”, apoi pe Șos. Giurgiului, Str. A. Alexandru, Str. Zețarilor

Liniile 11 și 35 vor fi suspendate.

Linia navetă 610 vă circula între „Banu Manta” și „Șura Mare”.

Modernizarea liniei de tramvai include refacerea căii de rulare și a peroanelor, reabilitarea pasajului subteran pietonal și lucrări la iluminatul public. Valoarea investiţiei depășește 28 milioane lei, iar proiectul ar trebui să fie gata la sfârșitul lunii mai, anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri