Caută
Close this search box.

Infectat cu Covid-19, negaţionistul Luis Lazarus este internat la Spitalul Clinic Universitar

luis lazarus
Luis Lazarus, aliat de seama al Dianei Şoşoacă și unul dintre cei mai înverșunați negaționiști, s-a infectat cu cornavirus și a fost internat la Spitalul Universitar, anunță mai multe publicații și posturi TV.
Lazarus s-a internat la Universitar, joi seară, fiind confirmat pozitiv cu un test RT PCR, anunță chiar postul de propagandă al negationiştilor, România TV.
Lazarus a participat, alături de Diana Şoşoacă, la numeroase proteste de stradă legate de măsurile sanitare. Ba mai mult, el a susținut că SARS-CoV-2 nu ar fi un virus atât de periculos, iar COVID-19, boală provocată de acesta, ar fi foarte ușor de vindecat.
„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nici o logică! China anunță că a vindecat recent doi pacienți, la 96 și, respectiv, 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!!
Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume în țară!!!”, spunea Lazarus, anul trecut, despre primul caz de coronavirus din România.
El le cerea celor infectați să se trateze cu „ciorbă, fripturică și o țuică”.
„Nu își pune nimeni nici o întrebare cum se explică chestia asta? Nu! Bine! Explicația cred că e simplă: urma să vină o criză! Dacă tot vine, de ce nu am putea să o dirijăm abil, astfel încât să recuperăm ceva? De pildă, salvăm sectoarele alimentare și medicale!
Nu asta e cel mai important în viață? Ce mănânci și cât de sănătos ești! Acum poate să vină criza! Tovarășii din sectoarele cu pricina au vândut fraierilor stocurile și sunt foarte liniștiți! Hai să auzim de bine! Dacă simțiți că răciți un pic:, ciorbiță, fripturică și o țuică!”, mai spunea Lazarus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri