Caută
Close this search box.

Iohannis: A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgenţă. Sunteţi eroii noştri!

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că pentru personalul din medicina de urgenţă perioada pandemiei a fost un an inferna, în care a lucrat până la epuizare şi a contribuit semnificativ la buna gestionare a situaţiilor complicate.

„Aţi fost în prima linie. Sunteţi eroii noştri. Nu se pot aduce suficiente mulţumiri pentru munca depusă şi de personalul UPU şi de corpul medical”, a subliniat el.

„Vă admir pentru dăruirea, pentru abnegaţia cu care vă faceţi profesia, salvaţi vieţi în fiecare zi, daţi speranţă oamenilor bolnavi şi pentru asta meritaţi nu doar felicitări, ci şi mulţumiri. Am venit la o unitate UPU nou-nouţă care se va deschide zilele următoare, e o unitate model, modernă, apărută în urma colaborării între Primăria Sectorului 4 şi Ministerul Sănătăţii”, a declarat Klaus Iohannis, după vizita făcută la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicinei de Urgenţă.

El a menţionat că Primăria s-a ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătăţii a folosit fonduri europene pentru dotare. „E o dotare ultramodernă. E un exemplu de cum dorim să arate spitalele din România. În anii care vin vom vedea nu doar unităţi, ci şi spitale moderne”, a afirmat el.

Şeful statului le-a mulţumit medicilor de la Urgenţe pentru eforturile din ultimul an.

„A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgenţă, un an infernal acest an pandemic, în care lucrurile s-au complicat peste măsură, aţi lucrat până la epuizare, aţi salvat foarte multe vieţi şi aţi contribuit seminificativ la buna gestionare a situaţiilor complicate în această pandemie.

Aţi fost în prima linie. Sunteţi eroii noştri. Nu se pot aduce suficiente mulţumiri pentru munca depusă şi de personalul UPU şi de corpul medical. Vă felicit şi vă mulţumesc”, le-a transmis Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri