Caută
Close this search box.

Iulian Bulai: Dacă nu aş fi fost în USR, aş fi fost probabil în PN

Iulian Bulai

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai felicită PNL, la împlinirea a 146 de ani de la înfiinţare, menţionând că ar fi fost probabil liberal, dacă nu ar fi fost membru fondator al Uniunii Salvaţi România şi că s-ar fi asigurat că „oameni ca Mihai Chirica” să nu facă parte din partid.

„Astăzi PNL îşi serbează ziua de naştere. 146 de ani. Le urez colegilor din PNL să aibă mult curaj, înţelepciune şi tărie. Pentru a promova mai mult liberalism, mai multă deschidere şi reformă, drepturile omului şi o societate deschisă. (…)

Dacă nu aş fi membru fondator al USR, aş fi fost probabil în PNL. Aş fi luptat pentru valorile de mai sus şi m-aş fi asigurat că oameni ca Mihai Chirica nu ar fi intrat în partid, iar situaţii ca cele de la Apele Române Iaşi-Bârlad să nu existe! La mulţi ani, PNL”, a scris Bulai, pe Facebook.

Bulai, care este şi preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, şi-a însoţit postarea cu o fotografie în care apare alături de Alexandru Muraru, preşedinte interimar al PNL Iaşi. „Mult succes, Alexandru!”, este mesajul cu care îşi încheie Bulai postarea.

Conducerea PNL a luat act, pe 17 mai, de suspendarea lui Costel Alexe din funcţia de preşedinte al liberalilor din Iaşi şi a decis ca interimatul să fie asigurat de Alexandru Muraru – deputat şi consilier onorific al prim-ministrului.

La sfârşitul lunii aprilie, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a anunţat că a decis să se autosuspende de la conducerea PNL Iaşi, dar că îşi va continua activitatea la CJ. El a fost pus sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi instigare la delapidare.

La rândul său, primarul Mihai Chirica a anunţat că se autosuspendă din funcţiile politice pe care le deţine în cadrul organizaţiei ieşene a PNL. Chirica a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT într-un caz de înşelăciune cu un teren al primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri