Caută
Close this search box.

Jurnalistul Dan Andronic, directorul EvZ, va presta muncă în folosul comunităţii

dan andronic

Jurnalistul Dan Andronic, directorul şi acţionarul EvZ, a fost luat în evidența Serviciului de Probațiune București și urmează să presteze muncă neremunerată, în folosul comunităţii.

Aceasta pe o perioadă de 60 de zile, la Centrul de Asistență Integrată pentru Adicții București sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, București – potrivit deciziei Instanței Supreme și răspunsurilor către G4Media.ro ale instanței de executare, Curtea de Apel Brașov, și Direcției de Probațiune din cadrul Ministerului Justiției.

Pe 17 decembrie 2020, Dan Andronic a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru aderare la grup infracțional organizat în dosarul Ferma Băneasa.

În cadrul procedurii de supraveghere, persoana condamnată Dan Andronic trebuie să respecte timp de 4 ani următoarele obligații:

”a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul București, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia de condamnare.

În plus, Dan Adronic are interzise drepturile de a fi ales și de a ocupa o funcție publică timp de 2 ani.

În caz contrar, Instanța Supremă i-a atras atenția lui Dan Andronic că suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei poate fi revocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri