Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis: România va depăși joi pragul de 100.000 de persoane vaccinate pe zi

România va depăși joi pragul de 100.000 de persoane vaccinate pe zi, iar acest ritm va fi menținut sau chiar crescut, dacă va fi nevoie, a afirmat joi, la Constanța, președintele Klaus Iohannis.

Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul„, a ținut să sublinieze Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat astăzi centrul de vaccinare anti-COVID de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, unde peste 500 de persoane s-au imunizat deja.

Am aflat că ieri și astăzi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane de aici din Constanța. Este un lucru excelent. Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem maratoane, avem centre deschise non-stop la spitalele militare unde cei care doresc să se vaccineze se pot pur și simplu prezenta și se vaccinează. Am renunțat practic la toată birocrația și începând din această săptămână, din sfârșitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toate localitățile, din toată țara, sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă„, a declarat Klaus Iohannis după vizitarea centrului de imunizare.

Noi stăm, în România, extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii să se poată duce la vaccinare fără programare„, a declarat Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri