Caută
Close this search box.

Manifestație de solidaritate cu poporul israelian, la București: Ambasadorul Israelului, prezent la eveniment

Sute de persoane au participat duminică, în Capitală, la o demonstraţie de solidaritate cu poporul israelian. Cei prezenţi s-au rugat pentru rudele lor şi au făcut apel la pace. Ambasadorul Israelului, David Saranga a fost prezent la eveniment.

Manifestația de susținere de la București a început cu două rugaciuni pentru poporul israelian, care trăiește de câteva zile sentimente de teroare.

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucuresti
Foto: Facebook/Maximilian Marco Kats

Apoi, ambasadorul statului Israel în România le-a vorbit celor prezenți. ”Nu suntem duşmanii poporului palestinian. Luptăm împotriva terorii răspândite de Hamas, gruparea teroristă care dăunează tuturor”, a spus David Saranga.

Foto: Facebook/Maxilimilian Marco Kats

Peste 250 de oameni s-au adunat ieri, în centrul Bucureștiului, pentru a-și exprima solidaritatea cu statul Israel. Ni s-au alăturat deputați în Parlamentul României și reprezentanți ai partidelor politice. (…) Cântăreții Operei București au fost acolo, alături de noi pentru cântarea imnurilor Israelului și României”, a scris pe pagina sa de facebook Maximilian Marco Katz, organizatorul evenimentului.

Chiar dacă afară ploua torențial, sute de persoane au ținut să fie prezente la acest eveniment de solidaritate. Mulți dintre ei sunt îngrijorați pentru rudele lor din Israel.

Aproape 200 de persoane, inclusiv copii, și-au pierdut viața în ultima săptămână în conflictul dintre Israel și Palestina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri