Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a declarat la Antena3, duminică seara, că ”dacă nu prezintă PNRR în Parlament, vom intra în grevă”. Ciolacu a mai spus că, săptămâna trecută, a fost sunat de premierul Florin Cîțu.

Mai multe zile, am avut discuții cu comisarii europeni. Cu comisarul european pe Economie, pe Dezvoltare și nu în ultimul rând, cu vicepreședintele Comisiei Europene.Doamna președinte mi-a răspuns la scrisoare și mi-a dat dreptate, că este normal ca Planul Național de Redresare și Reziliență al României, să fie dezbătut în Parlament, nu neapărat să fie un vot (…) el trebuie cunoscut de către toate forțele politice, mai ales că Partidul Social Democrat este cel mai mare partid, fie că le convine fie că nu le convine și are peste jumătate din administrațiile publice locale„, a declarat liderul social.

Marcel Ciolacu a fost sunat de premierul Florin Cîțu, în cursul săptămânii trecute.

Cu domnul Cîțu a fost o discuție scurtă (…) urmează să fiu contactat și să avem o discuție în cursul acestei săptămâni (…) Presupun că acest telefon a fost în urma discuțiilor avute cu domnul Cîțu la Bruxelles. A rămas că vom avea o discuție.

Eu, de la toți comisarii, am înțeles că deja la Bruxelles s-a discutat punctual în ceea ce privește venirea și prezentarea în Parlament a Planului Național de Redresare și Reziliență (…) Apelul a fost în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Comisia Europeană„, a dezvăluit Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a declarat că urmează să aibă o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, la care ar urma să discute despre Planul Național de Redresare și Reziliență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here