Ministrul de Intern, Lucian Bode,, referindu-se la explozia produsă la o mașină aflată într-o parcare din Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit, a declarat, luni, că „România este o țară sigură, vorbim de un caz singular”.

Lucian Bode a anunțat că a fost încheiată cercetarea la fața locului.

Am fost informat sâmbătă dimineața imediat după ce s-a produs și împreună cu conducerea MAI am decis să trimitem la Arad cei mai buni specialiști din Poliția Română. Am luat legătura cu instituțiile partenere, mă refer la SRI, MApN, Parchetul General, care de îndată a preluat acest caz, și împreună am gestionat sâmbătă și duminică cercetările la fața locului. Ieri s-au finalizat cercetările la fața locului, în sensul în care epava autoturismului a fost ridicată și depozitată într-un loc unde se continuă cercetările. Am audiat martori, membri ai familiei, angajați ai societății comerciale, prieteni, apropiați, vizualizăm imaginile de la fața locului, de pe traseul pe care l-a parcurs victima în dimineața zilei de sâmbătă și nu numai”, a spus ministrul Lucian Bode.

Ministrul de Interne dă asigurări că România este o țară sigură: „În istoria postdecembristă a României au mai fost tentative de infracțiune de omor prin acest mod de operare. Din fericire au fost toate fără finalitate. Astfel vorbim de un caz singular, de accea afirm cu toată responsabilitatea că România este o țară sigură”.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad.

La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here